• facebook

Honden

deleukstethuis

U kan bij ons terecht voor de aankoop van de voeding van uw honden. We bieden het hele gamma aan van Naturis ( droogvoer en diepvriesworsten), Smuldier compleet, eukanuba en Hills en dit aan zeer interessante prijzen. Contacteer ons voor meer info!
Tarieven en contract staan onderaan deze pagina.

 

Pension / Vakantie opvang

Ons hondenpension telt 7 ruime huisvestigingen voor honden. We kunnen er tot 3 honden (van hetzelfde gezin) een leuke thuis aanbieden. Ze hebben allemaal standaard een binnen en een buitenhok. Verder zijn er enkele grotere speelruimtes(op beton i.v.m. hygiëne en veiligheid) waar ze individueel worden losgelaten, honden van hetzelfde gezin die dus ook een kotje delen kunnen hier samen spelen. Daarnaast beschikken we ook over beperktere, maar nog steeds vrij ruime, buitenhokken waar ze individueel overdag in kunnen spelen. Als extra bieden we u de mogelijkheid dat we gaan wandelen met uw hond.

Onze binnenhokken zijn voorzien van vloerverwarming wat onze gasthonden erg weten te appreciëren als de buitentemperatuur ons teleursteld. Het eten dat we standaard aanbieden is van Eukanuba. Een kwaliteitsvol voeder is essentieel voor hun gezondheid. Uiteraard kan u steeds het eigen eten van de hond meegeven. Ook medicatie wordt uiteraard voortgezet.

Slaapplaatsen in hokjes en manden zijn reeds voorzien, maar u mag steeds de eigen mand en/of kussen meegeven, ook de favoriete speeltjes mogen mee uiteraard. Vaccinatieboekjes zijn verplicht mee te geven. De honden dienen hun jaarlijkse coctail gehad te hebben alsook de kennelhoest vaccinatie.

De dag van brengen en ophalen worden ook telkens geteld als een volledige dag. Voor het brengen en ophalen dient er een afspraak gemaakt worden. De mogelijkheid is er dat wij uw hond wassen en/of trimmen op de laatste dag.

 

 

………

Tarieven
1 hond 15€ per dag ( dag van brengen en halen worden ook geteld als aparte dagen)
extra hond in zelfde hok : +10€/hond

Wandeling 5€ per wandeling

Ook vlooien- en tekenproduct kan u bij ons aankopen.

Ophalen en/of  terugbrengen van uw hond kost 40 € per keer binnen een straal van 15km.

 

Contract
Deleukste Thuis Honden Pension Contract 2018

u kan deze rechtstreeks printen , invullen en ons bezorgen, we hebben dit nodig voor we uw reservatie kunnen bevestigen!